Боядисване на банята

By | June 29, 2018

В наши дни човек няма извинение да се задоволява с посредствена баня. В наши дни това жизнено важно пространството във всяка къща или търговска сграда се радва на  стилна тема и очарователен декор. Всяка година цветните тенденции се променят според настроенията в световната модна индустрия. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни, когато избирате цвета на банята си, тъй като погрешно избраният цвят може лесно да съсипе всичките ви усилия за отпускаща и приятна обстановка.

Не само вие, а и вашите гости ще се насладждават на невероятно преживяване, след като приключите с преустройството на вашата баня. Можете да се насладите на най-новите тенденции в цветовете на банята, като разгледате няколко списания за интериорен дизайн, за да се спрете на най-подходящата цветова схема за вас и да обновите вашето място за къпане.

Най-добрите за създаване на мека атмосфера са леките нюанси, които отразяват светлината и създават илюзия за повече пространство. Светлите цветове са най-добрите, според световните модни тенденции напоследък.

Нежно кавяво

Школадовото е най-популярният цвят за интериора, тъй като то е меко и неутрално и ви предлага различни варианти по отношение на комбинации и контрасти.

Сиви тонове

Имайте предвид, че банята в сиви тонове е изключително шик и е предпочитан избор сред младите собственици на жилища, които харесват минималистичния стил, с лаконични дизайни и сведени до минимум декоративни детайли. С прекрасна монохромна цветова схема можете да имате най-добре изглеждащата баня в различни нюанси на сивото.

Нюанси на синьо

Нюансите на меко синьо и сметана са другите цветове, които създават свежо, но успокояващо усещане в хигиенно-санитарното пространство. Тази комбинация е отлично решение за хората, които са привърженици на морския стил.

Зеленият и жълтият цвят

Уникално антично усещане се получава със зелени или жълти цветове, месингов хардуер и тъмно кафяви мебели. Просто запомнете, че балансът е ключът, когато става въпрос за комбинации от цветове.

Царствено черно

С черния цвят можете да придадете кралски поглед във вашата баня, а плочките от черен мрамор по стените придават още по-великолепен вид. Смесителите и душът в този случай могат да бъдат от неръждаема стомана за блестящ вид, а мебелите могат да са шоколадено кафяви.

Всяка сутрин ритуалът в банята е много важен за добрия старт на деня. С днешния натоварен ритъм на живот една добре обзаведена и декорирана баня е още по-наложителна. Ето защо е добре да добавите смели и ярки нюанси, за да създадете освежаваща и позитивна атмосфера към вашето пространство за къпане.

Източник: https://mebeli-za-bania.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *