България произвежда оригинални стоки за световноизвестни брандове

By | August 11, 2016

330 Чантите и аксесоарите, които се предлагат в електронните магазини у нас е шият с вносни модерни машини и съвременни технологии. Машините са от последно поколение, материалите са естествени. Всяка чанта на виртуалните витрини е описана като произход и състав. Когато въпросната чанта не е оригинал, а реплика това също се опоменава. Моделите са с модерен оригинален или класически дизайн.

Колекциите са селектирани спрямо световните модни тенденции. В последните две десетилетия вече фирмите производители в кожаро-обувната промишленост са оборудвани с машини последно поколение и с равни и ритмични темпове България е на път да си върне добрия авторитет на производител на висококачествени обувки, шапки, ръкавици, якета, чанти, колани, протмонета и кожена конфекция.

Поради тази нарастваща тенденция България е с все по-пълноценни контакти със своите партньори , с които заедно произвежда и разпространява модерни първокласни дамски чанти и аксесоари. Сред страните с чуждестранни сътрудници са Франция, Италия, Германия, Холандия, Израел и др. Факт, който много хора не знаят е, че поради сравнително по-евтината работна ръка в България и Румъния ни прави основни производители за цяла Европа. В България се шият чанти и обувки на световни брандове, които се показват н амодните изложения в Париж и Рим през различните сезони.

Знае ли българинът какво е „стиймпънк“?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *