Български обувки Martini – моята марка

 

дамски обувки

дамски обувки

Martini са българска марка обувки от естествена кожа, която навлиза с все по-голяма сила на българския и международен обувен пазар. Фирмата предлага богато разнообразие от модели, цветове и размери на своите клиенти. Акцентът в колекцията на Martini е насочено към строгата индивидуалност съобразена с последните модни тенденции в световен мащаб.

Качеството на българските обувки

Българските обувки са изработени от висококачествени материали, съобразени със сезона и последните модни иновации. В колекциите на Martini може да видите ансамбъл от нежна и мека лицева естествена кожа, велур, набук, лак и щампована кожа в букет от цветове и кройки. Фирмата постоянно осъществява строг контрол върху качеството на българските обувки и това се явява водещ принцип при създаването на моделите. Изделията са бутикови и се произвеждат в лимитирани серии за отделните сезони. По този начин Martini разработва и залага на две основни линии – ежедневна и луксозна. Ежедневната линия предлага разнообразие от удобни и в същото време елегантни модели, с които всяка дама ще се чувства прекрасно. Луксозната линия впечатлява със своя специфичен и елегантен стил. При не се наблюдава и лека нотка на екстравагантност, която ги прави различни от останалите български обувки. Фирма Martini разполага със собствени производствени мощности и дизайнерско ателие за разработване на новите модели, които са голям хит на българския пазар.

Цели и приоритети на фирмата

Основен приоритет е запазването на високите стандарти, които са установени през годините; Фирмата внимателно следи за това какво харесва клиента и оценката, която се поставя за българските дамски обувки; Разрастване на бизнеса в по-голям мащаб и привличане на повече клиенти; Навлизане на международния пазар и трайно установяване; Внимателно проследяване на модните тенденции и същевременно налагане на собствен елегантен стил на българските обувки; Вижте и фирмата за дамски обувки онлайн Sportmoda.bg. Изключително съм доволна от техния онлайн магазин. Високо качество на всички български обувки, съобразено с европейските стандарти; Елегантни модели, които следват стриктно политиката на фирмата за стил и индивидуален характер.

2 thoughts on “Български обувки Martini – моята марка

  1. Мартина Зарева

    Леле Теди, тази марка наистина е готина, ей сега си взех новички обувки Мартини, от един магазин на графа. Ще ти ги покажа някой път, като се видим на кафе.

  2. Теодора Спасова Post author

    OK с усоволствие 🙂 Нали ми имш телефона. Може да се видим в събота, че до късно съм на работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *