Дамските кубинки – с какво да ги съчетаем?

By | December 5, 2018

Ако все още не сте имали възможността да се възползвате от удобството на чифт дамски кубинки, значи сте пропуснали много. Те са едни от най-практичните обувки, които можете да си представите. Универсални и модни, кубинките вече превзеха сърцата на милиони дами и това съвсем не е случайно.

Те са много издръжливи и ви дават уникално усещане за сигурност. Благодарение на здравите им подметки можете да преодолеете с лекота дори дълги разстояния по неравни терени. Краката ви няма да се уморят, защото кубинките са проектирани така, че да ви осигурят пълен комфорт при продължително вървене.

Що се отнася до тяхното съчетаване с различни стилове облекло, няма нищо по-лесно от това. Вероятно всяка от вас има в гардероба си точните дрехи, с които да комбинира чифт модни дамски кубинки. Нека проверим дали наистина е така.

Ако работите в офис и стилът ви е спортно-елегантен, чифт кубинки може отлично да се впише в изграждането на работната ви визия. Моделите в черно, сиво и кафяво са много подходящи за всяка делова жена. Съчетайте ги с прави или разкроени панталони и ще се учудите от страхотния ефект.

За младите дами, които си падат по стрийт модата, също имаме добри новини. Пъстрите кубинки или едноцветните, но в ярки тонове, са чудесен начин да разнообразите външния вид и стоят чудесно с широки къси поли, рокли или панталонки. За по-романтичен привкус може да се направят разкошни съчетания между кубинки с флорални мотиви и дрехи с подобни принтове.

И, разбира се, задължително трябва да споменем, че дамските кубинки са просто перфектния избор за дънки, както и всички останали дрехи, изработени от дънков плат. Отиват си също и с вариации на камуфлажни принтове.

Кожените материи са още един добър избор за комбинации с дамски кубинки и дори ще направят външния вид доста шик.

Но за да постигнете най-добър ефект, изпробвайте различни варианти, огледайте се добре и тогава решете кое съчетание е най-подходящо за вас.

Повече информация може да научите на https://www.dmr.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *