Дизайнерски плочки за баня от Keranova.org

Как да избягаме от скучното ежедневие, моделирайки страхотно изглеждаща модерна баня?
Е, това не е толкова трудно. Най-вероятно, когато някой спомене пред вас думата баня, се сещате са помещение със стандартни плочки, една грозна тоалетна чиния, обикновен (в някои случаи дори ръждясал душ) душ – общо взето нищо, което би ни направило естетическо удоволствие.

Мебели за баня

Мебели за баня

Няма нужда и вие да правите такава баня, в това няма смисъл. Не само, че ще е потискащо за самите вас, а и ще ви се иска колкото се може по-скоро да я разрушите, ако сте човек, който държи на естетиката в своя дом.
Дизайнерските плочки за баня, както и дизайнерските мебели за баня и цялостния интериор на вашата баня от Keranova.org, могат да бъдат съобразени с вашите специфични изисквания.

Откъде мога да купя дизайнерски плочки за баня?

Не са много магазините в България, които ги предлагат (за съжаление има малко магазини, които се занимават специфично с тази дейност), но все пак има такива. Една от сериозните фирми в България, каквато е Keranova, е специализирана в търговията с дизайнерски плочки за баня, както и всякакви обикновени или дизайнерски мебели за баня, обикновено плочки и всичко останало, подходящо за помещение като банята, което ви дойде на ума. Също така Keranova разполага със специалисти, които могат да ви предложат подходящ за вас дизайн на банята. Такъв дизайн вие трудно ще създадете сами, ако не сте завършили архитектура и дизайн. Поради тази причина ви препоръчвам да се доверите на специалистите.

Искам баня като онази там…

Харесайте си няколко готини бани (може да погледнете и в интернет) и ги споделете със специалистите, които ще правят дизайна на вашата баня. Те биха могли да сглобят някакъв микс, който ви се харесва и е удобен, защото банята освен да е красива, трябва да има и определени мебели и уреди. Как си представяте баня без душ и тоалетна чиния? Няма как да минете без тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *