Доставка на цветя – свеж и цветен подарък за мъже

Доставка на цветя

Доставка на цветя

Традиционно в САЩ, мъжете купуват на своите жени цветя за специални случаи или за да изразят определени чувства като любов или благодарност. Не само жените, но и мъжете също се радват на цветята, както и много биха оценили например факта, че приятелката им им изпраща цветя. Яките цветове и ароматите от свежи цветя подобряват настроението и зареждат хората с положителна енергия. На някои събития, като сватбите например е напълно нормално да се подарят или закичат цветя на мъжете.

Аранжиране на цветята

Преди да изпратите доставка на цветя в офиса на вашия приятел, помислете си добре дали това ще бъде удачно и дали няма да го злепоставите пред колегите му. Макар той да харесва цветя и да се почувства поласкан, мъжете имат по-различно възприятие за този жест и е много вероятно колегите му дълго време да го бъзикат. Вместо това, опитайте се да ги изпратите в дома му. Споделете на цветаря, че искате да изненадате половинката си с цветя, за да може той да направи идеалния букет за вас. Ярките цветове и изчистените линии, както и стилните или тропически цветя са най-подходящи за мъжете. Попитайте вашия цветар за стрелиция (птица от рая), лилии, бамбук, орхидеи и син делфиниум. Вместо да изпращате букети в стандартна стъклена ваза, от която приятеля ви вероятно след това няма да има никаква полза, по-добре попитайте кутия подходяща за повода.

Цветя за носене

Мъжете очакват да носят цветя на определени събития, като сватби, абитуриентски балове или други събития. Изберете за вашия мъж бутониера, който отразява неговата личност. Те обикновено представляват една пъпка, като роза, орхидея, кала, лилиум, декорирани със зеленина. Най-често ако говорим за сватби бутониерите на младоженеца и шаферите са в тон с букета на булката, направени от същите цветя.

Отдавна вече е забравено схващането, че само жените могат да получават цветя. Разбира се по-старомодните хора все още не приемат факта, че жена може да изпрати доставка на цветя на своя любим. В това няма нищо странно, защото жените подаряват цветя на половинките си по същата причина, както мъжете – за да им покажете, колко важни са за тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *