Как да изберем и комбинираме дънково яке

By | December 13, 2017

Преди да започнем да определяме какво е възможно да се носи под дънково яке, нека да научим как да го изберем правилно. В края на краищата вашият външен вид зависи не само от правилно подбрани аксесоари, но и от качеството на нещата. При закупуване на деним, трябва да обърнете внимание на следните точки:

Внимателно изберете цвета – фактът, че първото яке е било синьо, не означава, че не съществува, например сиви дънки или дънкови якета. Затова се вгледайте в огледалото, определете кой цвят ви подхожда най-добре и започнете да избирате; Обърнете внимание не само на цвета, но и на сянката. Във всеки случай, най-добрият вариант ще бъде тъмните нюанси.

Решете кое време на годината ще носите закупения артикул. Ако през лятото нямате нужда от подплата. Тогава подходящи модели са пролетните якета: https://fashioncolors.bg/dreha/myjki-drehi/шушляково-пролетно-яке-лиъм-тъмно-син.

Но за зимния вариант козината или вълната са най-добри; Определете колко дълго трябва да бъде якето ви. Можете да изберете дължина, много по-ниска от бедрата, или точно под бюста; Уверете се, че обръщате внимание на общия външен вид на продукта. Орнаментите могат да бъдат налице и кристали, малки парчета и допълнителни джобове. Както виждате, към изборът трябва да се подходи много отговорно. И ако отделите достатъчно внимание и време за процеса на подбор, за да пастне идеално на фигурата ви.

Ето и с какво да комбинирате дънково яке:

Ако решите да се разхождате из града, можете да се съчетаете подобно яке с обикновена и красива блуза. И като обувка можете да спрете избора на балетни обувки и фиби на фуркера.  Така че, ако се разхождате, можете да носите заедно яке с обичайните прави джинси и маратонки. Под якето може да облечете обикновена тениска в бяло и отворено деколте. Ако искате да създадете романтичен образ, може да изберете рокля.

Роклята не трябва да бъде прекалено дълга или тясна. При избора на обувки в този случай е по-добре да спрете вниманието си върху сандали с малка платформа. В този случай е необходимо късо яке, карирана риза, къси панталони и високи груби ботуши. И, разбира се, за да завършите образа, трябва да добавите шапка с широка основа.

Като аксесоари можете да използвате дълги обици и няколко широки гривни. Всеки продукт от деним перфектно съвпада с цвета на kaki, така че можете безопасно да използвате комбинации от тези цветове в ежедневието. Можете също така да обличате това яке в офиса, комбинирайки го с молив пола и бяла блуза. Но не забравяйте, че широкото спортно яке не е подходящо тук. В този случай идеалният вариант е леко монтирано яке, за предпочитане тъмни нюанси.  Между другото, това е перфектно като аксесоар и лек шал. Може да го завържете около врата с всякакви възли или просто да оставяте изображението да е по-женствено и ефирно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *