Жените обичат обувки, а специалистите…жени

Обувки на ток

Обувки на ток

Майсторите по мода, моден дизайн, а също така и по психология през последните години са обърнали сериозно внимание на това какви обувки обичат да носят дамите и господата. Те са стигнали до някой интересни заключения относно това какви дамски обувки носят представителките на нежния пол и респективно какъв е техният характер, като това важи и за господата и техните мъжки обувки. Така става ясно, че независимо дали сте почитатели на елегантни немски обувки или скъпи италиански такива или пък обичате да пазарува обувки онлайн от колекцията на обувки caprice, спортни предложения от обувки Rieker, за вас може да се съди според любимите ви обувки.

Ако сте мъж и най-често носите обувки, които са изрядно почистени и са официални, то вие сте успял в своята професия и държите на външният си вид и на мнението на хората. Това в пълна степен важи и за дамите, които залагат на дамски обувки на висок ток. Ако пък сте от дамите, които носят мъжки обувки, то според специалистите вие сте затворена. Независимо дали чувствата ви изгарят отвътре, вие никога няма да ги покажете на повърхността. В същото време сте амбициозна и градите кариерата си стъпка по стъпка.

В същото време ако сте от мъжете, които носят спортни обувки, то вие сте от този вид хора, които обичат свободата и недолюбват затвореният начин на живот. Дамите, които си падат по спортни обувки определено обичат да пътешестват и да се сприятеляват.

Представителките на нежния пол, които си падат по обувките на платформа, определено са от този тип жени, които не си падат по връзките за една нощ. Те подбират своя партньор внимателно, а в живота са стабилни и целеустремени. В същото време взимате трудно решения сама.

Независимо кой тип човек сте, вие нямате един чифт обувки в гардероба си. Това в голяма степен важи за представителките на нежния пол. Поради тази причина можем да заключим, че всеки човек е многолик, но все пак има един характер, който е така добре познат на всички около него. Поради тази причина и обувките ви са много.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *