Зимата и конвектори Adax

By | November 25, 2018


Студените дни могат и да са много приятни, ако вече сте избрали най-подходящия за вас начин за отоплени. Разбира се, няма нищо по-романтично навън да вее и натрупва сняг, а вие да сте пред камината с дърва. Не всеки може да си позволи тази романтика. Ако живеете в голяма жилищна сграда, където няма и централно отопление, камината ви ще бъде заместена най-вероятно от електрически отоплителен уред. Ще има светлина, ще има топлина, а когато душата е богата, щастието винаги е там. В тази статия съвсем накратко ще се опитаме да ви обясним предимствата на конвектори Adax.

Това са доказали се електрически отоплителни уреди на норвежкия производител Adax. Отличават се с много добри технически характеристики. Преди всичко тези уреди са с висока енергийна ефективност. При тези високи цени на тока и ниски заплати, този показател е определящ. Икономията на ток при тях се постига с вградените термостат и датчик, които включват и изключват нагревателя за поддържане на зададената температура.

Конвектори Adax се предлагат в различни разновидности – цвят, модел. Те могат да бъдат мобилни и стационарни. Това дава възможност всеки да открие своя конвектор. При избор на уред за отопление е задължително да се снабдите с подходяща мощност, за да получите нужната топлина. За тази цел вие трябва да знаете каква площ ще отоплявате и каква е степента на топлоизолацията на помещението. Като посочите тези данни, ще ви бъде предложен съответния уред.

Обърнете внимание и на работата на уреда. Конвектори Adax при работа не променят състава на въздуха, което ги определя като предпочитани. Принципа на затопляне при тях е естественото движение на въздуха – топлия се издига нагоре, а студения остава долу. Корпусът им не се нагрява и това ги прави приложими и за детска стая.

Съвременните конвектори Adax са безшумни, защото термостата е електронен. Добрата им изолация ги прави защитени от влагата и това позволява да се ползват в помещения с повишена влажност. Що се отнася до употребата им, тя е много лесна. Само се включва в мрежата уреда и затоплянето започва веднага.

За клиента има значение цената. Конвектори Adax са с по-висока цена, но това определя тяхното високо качество. Тази цена е достъпна за широкия потребител защото предложенията на различните производители са в конкуренция, а изхода е по-ниската цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *