Златна роза 24 карата – подарък за рожден ден

By | October 6, 2020

Коя е най-важната лична дата през годината за всеки човек? Без съмнение това е рожденият ден.

Днес съществува традиция да отбелязваме деня на раждането си по специален начин, като празничен ден. Този ден е повод за близки и приятели изразят радостта си, че присъстваме в живота им. Денят се отбелязва с подаръци и благопожелания.

Подаръците – изненадите са най-желаните за всеки, който празнува рожден ден!

Елегантен, романтичен, оригинален подарък с високо качество е Златна роза 24 карата.  Идеален жест за приятелка, съпруга,  майка, баба и други близки на сърцето Ви жени.

Уникалността на тази прекрасна Златна роза 24 карата е 99,9%, защото остава завинаги като златно цвете, което краси всяко кътче на нашия дом!

За изработката й са използвани висококачествени материали, антиоксидиращи и антикорозиращи. Не променя своя ярък и сияен цвят, не се деформира лесно, уникат като изработка.

Получателя  на Златната роза 24 карата – получава  и сертификат , доказващ  качество на продукта!

Златната роза 24 карата е добър жест да се покажат чувствата Ви към някого на когото държите. Розите и златото винаги са били символ на любовта, възхищението и уважението.

Това са двата най-желани подаръка за всеки – рози, и благородният метал – злато! Поднесете тази оригинална,  златна роза и бъдете на 100% сигурни, че получателят й ще Ви се възхити и ще оцени по достойнство.

Този златен сувенир е за тези, които искат да подчертаят специалното си отношение и да направят впечатление със своята оригиналност. За разлика от традиционните цветя и подаръци – живите цветя са обречени да увехнат, а подаръците да загубят своето качество, Златна роза 24 карата никога няма да повехне и винаги ще напомня за себе си!

Изключително оригинален и красив подарък! Чудесно допълнение към декорацията на Вашия дом!

На всички рожденици – живи, здрави и на добър час!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *