Трафик пътна сигнализация за изработка на знаци и табели

производство на пътни знаци и табели

Представяме “Трафик пътна сигнализация“, на заинтересованата част от изграждане на нови пътища, подземни паркинги, гаражи и прочие. До момента ние работим успешно, за държавната инфраструктура и частни организации, като действаме по европейски образец, както подхожда на технологиите през 21 век.

Броени дни преди коледните празници ТПС ви информираме, че стартирахме производство на мобилни предупредителни табели, които лесно се местят от едно място, гумени бордюри и стопери, велосипедни стой и други, които ще видите на сайта ни trs-bg.com, където сме публикували детайлна информация за дейността ни.

Работим по възстановяване на повредени и паднали пътни знаци и табели, защото знаем колко важно е това начинание за водачите на моторни превозни средства. Появиха се и наши конкуренти, но за десетките си години съществуване на пазара сме доказали, че сме една от реални и действащи алтернативи у нас.

Продължаваме да се развиваме, като вкарваме в действие нови инструменти и подходи при положения от нас труд. Идеята ни е да модернизираме технологията за светофарните уредби, изготвянето на хоризонтална маркировка и прочие. Без съмнение, до момента успяваме и се надяваме, да вървим напред.

Само за последните дни сме поели няколко поръчки на различни места, а екипите ни пристигнаха на уреченото място в уговореното време. Това още веднъж доказва нашият стремеж за професионализъм, в който не искаме да се съмнявате нито за миг.

Ограничителните табели, светофарите, маркировките, пътните знаци и предпазните стълбове са само част от възможностите на ТПС. Открийте допълнителните ни оферти в гореспоменатия уеб сайт и сме сигурни, че ще имате полза от екипа ни.

И така нека обобщим…

В началото на новата 2014 каним представителите на държавната власт, да се възползват от страхотните ни оферти включващи изготвяне на хоризонтална маркировка, поставяне на светофари и всичко що е свързано с нормалното движение по родните друмове. Очакваме ви, за поръчки и запитвания винаги и по всяко време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *