Как да привличаме хората

By | April 14, 2015

Всеки иска да бъде по – атрактивен. Това може да се постигне много лесно, стига само са спазвате някои основни правила:

kapere drehi copyБез значение колко проблеми имате и как се чувствате, винаги се усмихвайте. Само така на хората ще им е приятно да общуват с вас, тъй като ще изглеждате приятелски настроени.

Много важно за мъжете е да поддържат брадата си – да се бръснат редовно или да се грижат за нея, ако е по- дълга. Жените пък от своя страна да да поддържат добре оформени вежди.

Всеки трябва да подбира прическата си и да се грижи за нея, като се подстригва редовно. Косата трябва да е здрава и винаги чиста. Тя оказва голямо влияние на добрия външен вид.

Също толко е важно и облеклото. Носете само дрехи, които са вашият размер. Не носете прекалено тесни или широки, ако не искате да изглеждате странно.

Когато събеседвате с някого, много е важно да имате адекватен зрителски контакт. Не е добре, ако се притеснявате и отбягвате погледите.

Когато вървите, бъдете уверени в себе си, като главата трябва да е изправена и тялото отпуснато. Но за да вървите уверено и свободно, носете удобни убовки.

Всеки знае колко е неприятно, когато до него има човек, който мирише лошо. Затова трябва да имате добра хигиена. Ежедневнив душ, миенето на зъби, ползването на дезедорант, чистотата на дрехите са задължителни, за да имате приятно ухание.

Винаги бъдете спокойни, защото никой не харесва нервните хора. Смейте се повече, за да бъдете по- привлекателни.

Много е важен езикът на тялото. Бъдете спокойни и отпуснати, ако искате хората да се чувстват комфортно с вас.

Носете повече ярки цветове. Забравете за скучните и безцветни дрехи. Избирайте обаче само онези цветове, които ви отиват и които са подходящи за мястото или събитието, където ще отидете. Ярките цветове привличат повече хората, а този който ги носи изглежда много по – сигурен в себе си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *