Как да се обличаме, за да изглеждаме по- слаби

By | March 27, 2015

Дрехите могат да подчертаят хубавите части от тялото ви и да прикрият недостатъците ви, стига да знаете кои ви подходждат най- много. А ако искате да изглеждате по- слаба, трябва да се научите какви дрехи да избирате.13802 copy copy

Не купувайте дрехи, които не ви стоят добре само, защото са модерни. Най- важното е да се чувствате удобно в тях и да прикриете недостатъците си.

Ако имате широка талия, забравете за късите блузи. А и освен това те в момента не са на мода. Сега са актуалните дългите ризи и по- свободни блузи. В тях всяка една жена се чувства страхотно, а и са много удобни.

Не носете прекалено тесни дрехи, дори и да сте с нормално телосложение. Една тясна блузка или много тесни дънки ще ви направят да изглеждате по- пълни, защото ще ви стягат и ще изпъкнат дори и най- нищожните тлъстинки.

Не носете и прекалено широки дрехи. Това никак не е стилно. Ще изглеждате размъкнати.

Винаги купувайте само тези дрехи, които са ви по размер.

По- тъмните цветове правят фигурата да изглежда по- слаба, но въпреки това не прекалявайте с това.  Можете да постигнете същия ефект и с дрехи с вертикални райета.

Ако искате да прикриете излишни килограми около талията си, заложете на туниките. Те са доста актуални през последните години. Могат да се носят на дънки, панталони, клинове, на прави поли с дължина над коляното, а защо не и като мини рокля, стига да имате хубави крака. Също така можете да носите прави рокли с дънково яке, за да не привличате погледите върху талията.

Ако имате тънка талия, но едри бедра, избягвайте да носите тесни горни дрехи. Те трябва да са по- свободни и да покриват дупето ви. Тук туниките също са подходящи, но може да ги носите с колан, за да подчертаете талията си. Ако сложите и високи обувки, това ще ви направи да изглеждате доста по- слаба и по- стройна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *