Колко често го правите?

колко-често-го-правитеВсеки обича да се отпусне в прегръдките на любимия човек след тежък работен ден. Едни предпочитат сексът да бъде по 3 пъти седмично, а други постигат такъв резултат за ден. Всеки според възможностите си, както се казва. Основният въпрос е има ли рецепта за честотата на интимните ви отношения или всичко се случва, според ситуацията.

Вероятно вече сте чели, че сексът е полезен за доброто ви здравословно състояние. Любовната игра последваната от самия акт, ще ви заредят с енергия, самочувствие и желание за живот. Колкото повече секс правите, толкова по-добре изглеждате и това ще бъде потвърдено от всеки истински сексолог към днешна дата.

Вероятно има хора, които не знаят, че половия акт придружен с нежности и ласки произвежда в организма им Ендорфин, познат още като хормон на щастието. Последният притъпява всички болки, кара ви да бъдете по-свежи и засмени. Именно поради този факт редовното практикуване на секс не вреди, а обратното помага.

Ако въпреки написаното до момента, отново се чудите колко пъти да го правите, аз ви съветвам да става толкова, колкото да заситите глада си от розови емоции. Разбира се, има реална възможност някой от партньорите да се измори може да е мъжът или жената при хетеросексуалните връзки.

Сред положителните качества на сексуалните контакти е и отслабването. Редовната размяна на интимности в леглото води до изгаряне на цели шестстотин калории, което е една добра новина, за всички мъже и жени с допълнителни килограми. Съчетайте полезното с приятното, както гласеше една народна мъдрост.

В края на тази статия искам да напиша нещо важно. Хубаво е да правите секс само ако чувствате желание и любов към отсрещната страна. Може да ви звуча консервативно, но така виждам аз нещата. Няма тръпка без обич и това може да стане причина за неприятното чувство при полов акт, не го допускайте и бъдете щастливи.

One thought on “Колко често го правите?

  1. Дончо

    Колкото повече деца имате, толкова по-рядко го правите 🙂

    Защото рискувате да ви сгащят “на калъп” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *