Коментар на мъжът ми: Илиян Спасов

Илиян Спасов от София ( мъжът ми ) : Имах лоша кредитна история, но от SofiaCash ми отпуснаха кредит.

Аз съм си най-обикновен човек, както се казва, средностатистически българин. Работата ми е прилична, но доходите ми не са големи, а по-скоро една идея над средното ниво. Имам семейство, чудесна жена и прекрасно дете. Когато работехме и двамата успявахме да се справим с парите. Но към днешния момент съпругата ми излезе в майчинство и разходите се увеличиха неимоверно. Наложи се да прибягна до търсене на заем за спешен ремонт, за да осигуря подходящите условия за новия член на семейството ни. Тогава започна моята лична банкова драма.
Преди да се оженя имах един потребителски кредит, който бях изтеглил, за да си купя нова кола. Но после в работата ми имаше съкращения и аз изтеглих късата клечка. Известно време бях без постоянни доходи и се наложи да забавя плащанията си. Оказа се, че това попадало в кредитното ми досие, където се отразява всяко забавяне във вноските. Тогава твърде не се замислих, защото, в крайна сметка успях да изплатя взетата сума.
Ако някой ви обяснява, че банките нямат общо една с друга и са независими институции, не му вярвайте. Избрах си произволно (от реклама по телевизията) една банка, за която казваха, че имала конкурентни лихви и я посетих. Озовах се в техния офис, където бях неприятно изненадан. След като ме обсипаха с предложения, аз си избрах една конкретна оферта за заем. След това бях заробен под купищата документи, които се изискваха – лична карта, трудов договор, поръчители, заявления, декларации всякакви – ужасът беше пълен. Накрая се оформи една тлъста папка с листи, които трябваше като капак да парафирам с имена и подпис. Цялото това упражнение се оказа супер излишно. Оказа се, че поради лоша кредитна история ми отказаха мечтания кредит.
С мъка и недоверие влязох в Интернет и започнах да се образовам по темата бързи кредити. Рових навсякъде, четох по всякакви форуми и сайтове и се осведомих за всички плюсове и минуси на онлайн кредитирането. Много бях впечатлен от ясните и точни правила, чрез които се предлагат кредитните продукти на SofiaCash. Като една от най-добрите и ясни оферти тази за бърз кредит до заплата: http://creditgratis.eu/?s=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82+%D0%B4%D0%BE+%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0 определено ме привлече. Проучването ми отне около 3 дни, а само за три часа успях да се сдобия с мечтания бърз кредит. Впечатли ме скоростта на онлайн обслужването. Влязох в сайта, попълних заявлението и последва обаждане. Уговорихме всичко, изпратиха ми на имейл всички условия и проектодоговора. Без да ме притискат с времето, получих шанс да изчета внимателно всичко и да го съгласувам. Оказаха се, освен бързи, но и супер коректни. На третия час сумата бе преведена по сметката ми. Супер съм доволен.

Материал на Илиян и Теодора Спасови

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *