Къде да отидем на шопинг туризъм?

By | November 12, 2013

шопинг туризъм

Високопоставените дами в обществото обичат да ходят на шопинг туризъм, зад граница. Италия, Франция, Германия и Австрия, предлагат страхотни места за пазаруване на дрехи, бижута, лакомства и скъпи сувенири. Моловете изобилстват, а нежния пол преобладава.

Ако имате достатъчно пари да си позволите шопинг туризъм в Австрия, разходете се по улица Кертнерщрасе във Виена, която ще ви заслепи със своите бутици, скъпи коли и известни личности. Най-добрите модни дизайнери продават своите марки дрехи, точно на това място.Разбира се, за да пазарувате тук е добре да приготвите тлъста пачка, тъй като цифроманията е гарантирана.

В случай, че искате да продължите с пазара, отидете в Лондон, който се смята за най-популярния град за шопинг на стария континент. Луксозните магазини на Оксфорд стрийт и Бонд стрийт, ще ви впечатлят със стоките си, а добрата новина е, че има за всекиго по нещо.

При положение, че разполагате ограничен финансов ресурс ви препоръчвам, да разгледате Камдън таун, където са построени чудесни магазини продаващи висококачествени продукти на поносима цена.

В центъра на Лондон се намират големите търговски комплекси „Харви Никълс“ и „Хародс“, в които ще откриете стоки на най-известните световни марки. Ако пътят ви минава през столицата на Англия, задължително посетете тези места и ще останете много доволни.

Други подходящи локации за шопинг туризъм са Брюксел, Прага, Рим, Париж и Берлин. В интернет, можете да разгледате снимки на най-модерните магазини и бутици и дори да посетите техните сайтове, за да се запознаете с цените и промоциите.

За по-умерените дами, предлагам да отидат на шопинг в съседните ни столици Атина, Букурещ или Белград със сигурност има какво да видят и купят. Аз например предпочитам обиколка по софийските молове, тъй като редовния шопинг туризъм е прекалено голяма хапка за моите уста. От друга страна, ако си имате парички, въобще не ме слушайте, а резервирайте следващия полет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *