Направете годишнината от сватбата незабравима

By | October 5, 2019

Времето лети, когато се забавлявате и когато сте с този, когото обичате. С напредването на годините може би годишнините ви започват да ви убягват. Или може би големият ден идва и отминава, а вие изобщо не правите нищо, тъй като сте с малък бюджет и не можете да измислите нищо.

Е, за щастие, можете да бъдете както романтични, така и финансово умни.

Пресъздайте менюто си от сватбената нощ

Опитайте се да пресъздадете менюто от сватбеното тържество. Ако не сте женени и празнувате годишнина от запознанства, опитайте се да приготвите това, което сте яли на първата си среща.

Преживейте първата си среща

Първите срещи обикновено са евтини, така че можете да преживеете тези спомени на разумна цена.

Направете своя собствена лична фотосесия

Направете списък с някои от любимите си места из града, заредете фотоапарата си и направете своя собствена фотосесия! Отидете на места, които имат специално значение за вас. Може би бихте могли да се спрете на мястото, на което сте се целунали за пръв път или в църквата, където сте се оженили. Помолете минувач да ви направи няколко снимки.

Гледайте вашето сватбено видео

Не мисля, че някога съм гледал сватбеното си видео. Честно казано дори не съм сигурен къде е. Но какъв е смисълът да направите видео, ако няма да го гледате? Вашата годишнина е чудесна възможност да запомните този специален ден, така че свалете прахта от това сватбено DVD и гледайте акцентите заедно. Определено ще е забавно и трогателно. Ще видите някои забравени момента и хора, които отдавна не са с вас.

Просто бъдете заедно

Вземете си почивен ден от офиса, изключете мобилния телефон, спрете да проверявате имейла си и просто прекарайте малко качествено време заедно и спестете пари. Бъдете обикновени и се откъснете от натовареното си ежедневие. Празнувайте живота си заедно, защото точно е вашият юбилей.

Така няма да се чудите как да се приберете от ресторанта, ако сте отишли с личната си кола и няма да давате пари за услуга Drink and drive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *