Лесно почистено мазе с кърти чисти извозва


Искам с радост да ви разкажа моята история с почистеното ни мазе. От години само трупаме в това уж малко мазе, а то все поема, поема, но все пак има стени и таван. Оказа се, че вече е трудно да се отвори вратата за да добавим още нещичко. В един есенен ден твърдо решихме – започваме да се справяме с „любимото“ ни мазе – залогът беше голям: кой ще победи. За съжаление оказа се, че мазето е по-силното за нашите възможности. Обаче ние сме си умници и на чаша кафе открихме в интернет сайта на кърти чисти извозва. За голяма наша радост хората предлагат чистене на тавани и мазета.

Щастливи и доволни разбрахме,че ще има кой да се справи с мазето ни. След среща с представител на фирмата, работата по почистването започна. Това, което ми направи впечатление беше, че работниците от кърти чисти извозва си знаеха работата като роботи. Те не се блъскаха, не ритаха това на там, онова на сам, а внимателно и точно преценяха движенията си. От нас искаха само да кажем какво от нещата трябва да остане. След няколко часа работа мазето беше нацяло освободено. Отпадъците бяха натоварени в транспортно средство на фирмата и извозени.

Професионалистите от кърти чисти извозва почистиха основно мазето и вкараха в него всичко, което по наше желание беше останало. За всичко сме много благодарни на собственика на фирмата и неговия екип за добре свършената работа. Честно казано и сумата, която заплатихме на кърти чисти извозва беше поносима за получената услуга.

След приключване на работата ние с радост видяхме размерите на нашето мазе и с усмивка решихме, че отново имаме възможност да го зареждаме. Сега обаче сме спокойни, защото знаем на кого да поверим почистването му. От управителя на фирмата разбрахме, че можем да ползваме и услугата почистване на тавански помещения. Може би някоя от следващите години ще се срещнем отново с тези отговорни хора от кърти чисти извозва, за да се справят с почистване на тавана ни. За сега той може още да поеме поради единствената причина, че кооперацията ни е пет етажна, а ние живеем на първия етаж. Никой от нас не ходи да оставя нещо на тавана, защото трябва да изкачва много стълби, а до мазето те са само няколко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *