Рафтове – комфортно допълнение за вашата баня

By | June 29, 2019

Рафтовете за баня са идеалната алтернатива на инсталирането на вградени стелажи. Те са с по-малки размери, често се намират директно върху пода или могат да бъдат монтирани на стената. Рафтовете имат няколко реда чекмеджета, вградени в тях и се предлагат в различни стилове и дизайн. Ако търсите рафтове за баня, които ще акцентират върху външния вид на банята ви, е добре да знаете, че рафтовете от стъкло са идеалното решение за вас. Ако търсите нещо с малко повече характер, дървените рафтове ще придадат на вашата баня солидна основа.

  1. Избор на рафтове за баня

    Рафтовете за баня се предлагат в различни размери, дизайни и цветове. Добре е да изберете такъв, който съответства на интериора на Вашия санитарен възел и се вписва в пространството, с което разполагате. Причината, поради която бихте избрали открити рафтове вместо вградени такива, е поради ограничения в пространството. Първо измерете пространството, което имате и намерете модел, който се вписва в тези размери. Ако сте избрали стенни рафтове, проверете дали стената може да се справи с теглото им. Стената ще се нуждае от скоби, за да закрепите правилно модулите

  2. Съчетаване на рафтовете с шкафа за баня

    За по-големи бани, може да включите рафтове за баня, комбинирани по форма и цветова схема, заедно с вашите шкаф и колонка за баня. В зависимост от наличното пространство и количеството на предмети за съхранение, инсталирането на рафтове е идеален начин за показване на сувенири и предмети на изкуството като свещници, статуетки, часовници и картини. Шкафовете в банята обикновено са по-утилитарни и не най-безопасното място за деликатни елементи като картини, музикални кутии и други крехки елементи поради влагата и парата. Поставянето на такива предмети на шкафчето може да ги изложи на струята на водата от мивката или душа.

  3. Рафтовете осигуряват повече място за организиране на вещи

    Рафтовете за баня добавят пространство и функционалност към вашата баня. Един обикновен набор от рафтове може да добави ценно място за съхранение и да придаде на банята ви елегантнен външен вид. Така че, ако търсите бързо решение за промяна на дизайна на банята, без да харчите хиляди за ремонт, рафтовете за баня са вашето най-добро решение.

Източник: https://bpost.bg/kak-banyata-moje-da-se-prevarne-v-luksozen-domashen-spa-tsen/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *