Спално бельо: Избор на цвят и материя

By | April 29, 2017

След като човек прекарва една трета от живота си в спалнята, няма как да не се съгласим, че уютът и красотата на това помещение са от голямо значение. Стилно обзаведената и модерна спалня в наши дни не е лукс, а необходимост. Приятната обстановка допринася за по-лесно отпускане и релаксация, а това е изключително важно за пълноценния и здравословен сън.

Разбира се, спалното бельо също е от съществено значение. Материите, цветовете, десените – всичко това оказва огромно влияние върху цялостния декор в помещението. Ето защо е важно да се подбере най-добре съответстващия на вашата спалня комплект, който не само ще внесе разнообразие и ще допълни интериора, но и ще ви обгърне и с нежност и мекота.

Предлагаме ви няколко дизайнерски съвета, които да следвате, за да изберете най-подходящото спално бельо за вас.

Избор на цвят

Цветът на спалното бельо е прекрасен начин да балансирате цветовата схема на интериора в спалнята, ако това е необходимо. В случай, че сте заложили предимно на монохромни цветове в обзавеждането, яркото спално бельо е чудесен начин да компенсирате липсата на цвят.

Също така, цветът на спалното бельо може да се използва за подобряване на настроението, както и за разнообразни психологични настройки. Ако искате да се отпуснете по-бързо, купете си спално бельо в синьо-виолетовата гама. Зелените тонове ще ви освежат, а червеният цвят е чудесен избор за двойки, които искат да подобрят сексуалния си живот. Спалното бельо в жълто-оранжевата гама зарежда с положителна енергия и кара хората да се чувстват щастливи.

Избор на материя

Това е също важен избор. Ако сте почитатели на лукса, изберете сатенени завивки. Те изглеждат страхотно и са много приятни на допир. Сатененото спално бельо е чудесен избор за по-луксозните спални и безспорно придава класа.

Памучните и ленените завивки също са добро решение, особено за горещите летни нощи.

Те се предлагат в огромно разнообразие от принтове, така че, със сигурност ще откриете точно това, което ви е необходимо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *