Тази неотложна смяна на щрангове

Да, с тази неотложна смяна на щрангове няма как да се разминем. Проблемите в старите кооперации стават все по-сложни и няма как да се отлага повече смяната на хоризонталните и вертикални тръби от абонатната станция до последния етаж във входа. Това са тръбопроводи правени през седемдесетте и по-ранни години. Можем да сме доволни, че ни траят все още и ни служат до колкото могат.

Тези метални тръби са си свършили работата и коророзията е свършила своята работа върху тях. Насъбралата се ръжда във вътрешността е намалила до минимум вътрешния диаметър, което е причина водата да стига много бавно към високите етажи. Канализационният щранг не може да отвежда нормално отпадните води. Всички тези последствия от старите тръби и още редица други причини могат да се отстранят със смяната на щранговете.

Този ремонт не може да се отлага до безкрай, защото последствията може да бъдат свързани с много разходи и още повече неприятни разправии със съседите. Разходите, които биха се направили при едно наводнение заради спукани тръби ще са много повече в сравнение с тези, които трябва да заделите за да смените старите метални тръби.

За входа е важно да вземете решение и да направите цялостна смяна на щранговете. Проверете как и на какви цени работят различните фирми за ВиК услуги, сравнете ги и изберете най-подходящатата за вас. В интернет всяка фирма, предлагаща качествена услуга има сайт с пълна информация за дейността си. Повечето фирми работят със съвременни технически средства и разполагат със опитни майстори.

Специалистите ще ви препоръчат най-подходящите видове тръби за всяка система и така вие в рамките на един работен ден ще си осигурите спокойствието. Организацията на работа е на ниво и вие ще останете без вода за кратък  срок. След приключване смяната на щранговете работниците ще почитят и извозят всички стари тръби и строителни отпадъци.

Най-широко приложение намират полипропиленовите тръби, които се отличават с много добри качества. Те не корозират, гладки са, лесно се работи с тях. Гладката вътрешна повърхност не позволява да се задържат отпадъци.

Със смяната на щранговете вие ще си осигурите комфорт в жилището, ще имате нормална топла и студена вода по етажите, а за запушените канали ще забравите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *