5 трика за унищожаване на хлебарки в дома ви

Хлебарки

Хлебарки

Ние знаем, че щом четете тази статия, то значи имате проблем с хлебарки в дома ви. Разбира се, борбата срещу този вид насекоми не е лесна и изисква доста време, за да победите, но пък от друга страна не бива да чакате неканените гости да се настанят трайно във вашата крепост.

Първият трик, който ще допринесе за унищожаване на хлебарките се касае до използването на борна киселина, която е враг номер едно на пълзящите гадини. Направете топчета от тесто или хляб и ги смесете с киселината. Изгладнелите вредители ще налетят направо на капана и скоро ще може да преброите труповете им, пръснати на различни места във вашето жилище.

Трик номер 2 отново се касае до използването на борната киселина. Наръсете с нея кухненските шкафове, около хладилника и пералнята, при бурканите с кафе и какао. Обикновено нелицеприятните хлебарки предпочитат тези продукти и се крият точно там. Не се чудете, ако на сутринта намерите много умрели гадинки, които не са извадили късмет.

Третият метод може да приложите едва, след като сте използвали горните два трика. Тук вече идват на помощ препаратите против насекоми и по-точно спрейовете за пръскане. Третирайте труднодостъпните места във вашия дом като обработите пукнатините в банята, напръскате между фугите, зад тежките мебели и около електрическите ви уреди.

Четвъртият хитър номер включва употребата на гущери. Да правилно сте разбрали. Ако не се притеснявате от тези животинки, то те със сигурност ще схрускат и последната останала хлебарка. Естествено, след това можете да приберете влечугите в аквариума и да си ги отглеждате. Този метод е рядко срещан у нас, но имайте предвид, че дава добри резултати.

На пето място ви съветваме да се доверите на качествените фирми предоставящи гаранция за унищожаване на черни и кафяви хлебарки. Специалистите си служат със сертифицирани отрови от големи производители, които за съжаление не се откриват за свободна продажба. Две обработки на дома ви са напълно достатъчни, за да се избавите от грозните буболечки.

Но нека не ви занимаваме повече с подробности, а да ви дадем шанс сами да сложите край на инсектите в апартамента, къщата, офиса или заведението. Пожелаваме ви да постигнете победа над пълзящата сган, така че да си осигурите дългоочакваното спокойствие и мир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *