Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

защо трябва да купим acer от www.notebook.bgНавярно трябва да живеете в пещера за да не сте срещали фразата “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”. За тези от вас, които не живеят в пещера, но все още се чудят за какво става въпрос ще обесня 🙂

В началото на месец юни тази година, една фирма, която се занимава с продажба и ремонт на лаптопи реши да си направи една много готина PR реклама в интернет (така наречения онлайн маркетинг). Тази фирма всъщност е дългогодишен лидер в онлайн продажбата на лаптопи, таблети, смартфони и аксесоари за тях.

Както може би сте се досетили и от заглавието на публикацията – става въпрос за сайта www.notebook.bg.

Това е сайт, който съществува кажи-речи от зората на интернет и с времето се е доказал като качествен и мислещ за клиентите си.

Сега малко повече инфо и за кампанията, която са те направиха.

Същият този сайт www.notebook.bg организираха SEO състезание. (Какво е SEO оптимизация прочетете в блога на Андрей Димитров, както и в статията на Теодор Захариев). Основния човек стоящ зад тази инициатива е Пламен Томов – добре известен и също добър SEO оптимизатор.

Ето и правилата на състезанието:

Всеки участник регистрира свой домейн – един или няколко. Ключовата дума за която всички оптимизатори ще се борят е – “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”. Когато дойде крайният срок, а именно – 15-ти декември, първият сайт излизащ в Google.bg по тази фраза ще спечели голямата награда, а именно 5000 лева.

Към момента, ако направите едно бързо търсене в Google ще видите колко много сайтове се борят за първото място.

Смятам, че именно чрез този тип състезания се разбира кой на какво ниво е.

Няма как да скрия и симпатиите си към сайта – лидер http://acer-notebookbg.com 🙂 Смятам, че този сайта най-много заслужава да спечели и ще ви кажа защо. Защото в сайта се публикува редовно съдържание. Защото това съдържание е интересно, забавно и оригинално. И защото в него пишат не един, а цели 4-ма автори, което създава изключително разнообразие.

One thought on “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

  1. Теодор Захариев

    Адашке здравей 🙂 Благодаря за хубавите думи и за линка, който си ми дала. Ще се радвам да се запознаем. Добавих те в социалните мрежи.
    Поздрави,
    Тео

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *