3 от най-бързите и лесни методи за трансформиране на банята

By | December 16, 2015

 

transformirane-na-banqtaАко интериора на вашата баня ви е омръзнал ние ви предлагаме няколко оригинални методи за нейното бързо и лесно трансформиране , който ще ви струват много по-малко от пълен ремонт.

  1. Осветлението

Осветлението е един от най-ефективните начини. Проучвания, проведени в Швеция показват, че осветлението в съчетание с правилно избрани цветове влияят на настроението. Промяна на осветлението в банята изобщо не е трудно, така тя ще стане по-просторна и по-ярка. Старите модели луминесцентни лампи могат да хвърлят грозни сенки и и да придават на кожата странни оттенъци. Ако промяната на лампата не е възможно, тогава просто променете крушката. Дори това ще свърши работа. Магазините предлагат огромно разнообразие от налични лампи за бани, които са и красива, затова старите, отдавна излезли от мода, трябва да се сменят. За вашата баня със сигурност ви трябват полилеи или свещници, които разпръскват светлината в цялата стая. Изберете и най-добрите LED крушки.

  1. Боята

Цветовете вече ги споменахме по-горе и сега след като лампите са избрани е време да изберем и тях. Това също е един бърз и лесен начин да се промени интериора на банята. За по-големи повърхности като стени, трябва да изберете светли цветове а акцентите ги направете по-тъмен и интензивни. Преди да започнете да боядисвате, трябва да изберете цвета през призмата на новото избрано вече от вас осветление. Преди да боядисате добавете към боята необходимите добавки за борбас влагата и микроорганизмите, като гъбички, лишеи, плесен и прочее. Украсете не само стените. Изберете по матови разцветки и за шкафчетата също.

  1. Декор за стената

Не на последно място е декора на стената. Няма никаква причина да се любуваме на празните стени на банята нали? Принтове върху платно са много достъпни а също така се обработват и срещу влага. Като може да си  изберете такъв, който ви харесва и дори да използвате любимата ви снимка, която може да бъде ламинирана. В допълнение към картините, в банята, можете да поставите и други декорации за стени. Това може да бъде колекция от предмети от всякакъв вид, като например морски звезди. Кошници също могат да се превърнат в оригиналната украса.

Смятам, че всички тези съвети са достатъчно лесни за изпълнение. Успех в ремонта!

Вижте още тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *