4 функционални неща които да следвате при избора на санитарен фаянс

By | June 29, 2018

Банята и тоалетната не са помещения, които показвате на всеки, но това не значи, че трябва да с лека ръка да ги обзавеждате. Още повече съвременните стандарти за обзавеждане на баня са доста завишени от самите производители на санитарен фаянс и това задължава потребителите да подходят отговорно при избора. Ето 4 неща, свързани с функционалността на санитарния фаянс,  които да са под наблюдение, когато избирате.

 

Дълготрайност – търсете дълготрайни продукти не само според гаранцията, която дава производителя. Що се отнася конкретно за тоалетна чиния и биде, осланяйте се на традиционните форми, при които дизайнът винаги се спира на овални линии, заоблени ръбове, които са гаранция, че няма да се отчупват лесно.

 

Размери – съобразявайте се с пропорциите на помещението. Ако имате по-малка баня, въведете в нея санитарен фаянс в по-компактен размер, за да не натоварите помещението с допълнително маса. Водете се от чувството за свобода в пространството и за размери, които са напълно достатъчни за вашите нужди.

 

Лесно почистване – макар още модерните тоалетни чинии да не вървят със самопочистващи се системи, то е добре да избирате модели, които да се чистят по-лесно. Rimless технологията предлага по-ефективно почистване на базата на силна струя вода, която обхваща цялата вътрешна повърхност на тоалетното тяло. За почистване на санитарния фаянс: умивалник, биде, тоалетна чиния, можете да използвате щадящи кожата почистващи препарати, които също са хит на пазара.

 

Удобство – балансираният подход е най-доброто, което можете да си позволите при избора на санитарен фаянс. Трябва да намерите баланса между правилния размер, между издръжливостта на материала и възможността да поддържате добра хигиена. Удобството следва да отговаря на профила на хората, които ще ползват банята и тоалетната във вашия дом.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *