5 стъпки по избор на дамски обувки

дамски-обувкиСелекцията на добри дамски обувки е по-трудна, отколкото тази на дрехи. Купуването на някое евтино потниче едва ли, ще бъде фатално за вас, но не така стоят нещата, когато избирате боти, ботуши, маратонки и прочие. Ето защо си позволих да ви дам пет съвета за избор на дамски обувки, които да следвате и да вземете правилното решение.

1 – Важно е да доверите на логиката и винаги да купувате естествени обувки, тъй като те са десетократно по-удобни, от изкуствените предложения на пазара. Заделете достатъчно пари и купете този важен за всяка истинска дама аксесоар, от реномиран магазин.

2 – Погледнете шевовете на обувките. Обикновено оригиналните продукти се славят с нежна линия без изпъкване на конците. Старателно оглеждайте всяка стока, преди да извадите портфейла си.

3 – Петната, драскотините и малките дупчици са ясен фактор, за лошо качество на артикула. При наличие на подобен тип проблеми сменете модела или направо магазина, който сте посетили.

4 – При положение, че обичате ботуши с цип, огледайте добре последния за дефекти, защото често съм попадала на много повредени механизми.

5 – Обувките са съществена част от тоалета на една жена. Те трябва да й гарантират удобство и комфорт. Именно заради това си заслужава да инвестирате по-голяма сума пари, но да знаете, че купувате стойностен продукт.

Лично аз предпочитам да изчакам някой друг месец, за да набавя необходимата сума и да купя дамски обувки на известна марка. За щастие днес разнообразието е голямо и има откъде да си вземем нещо хубаво и на добра цена.

Избягвайте пазарите, китайските стоки и ментетата, те могат да се отразят зле на краката ви. Едва ли някоя читателка обича да лекува мазоли, отоци и синини, така че приемете съветите ми в тази публикация. Темата не е изчерпана и в някоя от следващите ми статии, ще продължа с практичните съвети за дамската аудитория.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *