5 съвета за ефективен стриптийз

стриптийзАко искате да направите хубав стриптийз на любимия си е желателно да се запознаете с тайните на този еротичен танц. В днешната ми статия, ще ви предложа пет съвета, с които да шашнете интимната си половинка, като ефекта е гарантиран.

1. Изберете сутиен с презрамки, който да повдига бюста, но без да е пълен с подплънки. Гърдите не трябва да се показват отгоре или от страни. Важното е да чувствате пълно удобство и да боравите със сутиена лесно.

2. Носете тънки жартиери, тъй като понякога времетраенето на стриптийза е по-малкото, отколкото предполагате. Танца приключва и се преминава към еротичен контакт и заради това е нужно да бъдете максимално освободена.

3. Чорпаите са важен аксеаоар, когато правите стриптийз. Те действат особено еротично на мъжете и заради това подбора, трябва да бъде прецизен. Истинските дами залагат на найлонови чорапи, тъй като те изглеждат секси и в тон с танца.

4. Внимателно подбирайте бельото си. Няма значение дали, ще предпочетете прашки, бикини или боксерки, важното е да бъдат в примамлив цвят за партньора ви. Червеното има доказано възбуждащ ефект и аз лично го препоръчвам.

5. Горните дрехи също са важни. Облечете се с риза и къса карирана пола тип ученичка. Вратовръзката също не е за пропускане, така че сложете я. Намерете обувки, които лесно се изплъзват от краката ви. Може да използвате ботуши и токчета, тъй като те се асоциират с мъжките фантазии.

Въпреки всички съвети, които може да прочетете, еротичинят танц се нуждае от страст и обич, като само тогава той, ще докосне душата на човека, за който е предназначен.

Позволих си да ви дам тези напътствия, защото действат, но истински държа на човека до мен и давам всичко от себе си. Ако и вие споделяте подобни чувства, то успехът ви е в кърпа вързан. Ще се радвам да се похвалите тук в блога ми!

One thought on “5 съвета за ефективен стриптийз

  1. Pingback: 5 оригинални подаръци за рожден ден

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *