Бърз заем до заплата само срещу лична карта от Creditorio.eu

By | December 27, 2017

Бързи пари на заем без лихва до 1500лв.  за срок до 30 дни!

Щом сте попаднали на тази статия, то вероятно се нуждаете от пари на заем и се чудите как да намерите такива по-най-бързия, най-лесния и най-изгоден начин за вас. Достатъчно е, че сте в интернет, за да ви подскажем, че точно бърз заем по интернет е най-удобна възможност за вас. Благодарение на него вие можете да кандидатствате пред десетки избрани от вас компании и да изберете изгодните условия, за които винаги сте мечтали.

При нужда от пари на заем може да се допитате до Кредиторио. Те отпускат бързи кредити без поръчители и само с лична карта до 3500лв..

За да кандидатствате за бърз заем онлайн е достатъчно да сте наясно с няколко основни неща:

  • Обем на искания бърз заем: безлихвени заеми до 1500лв.
  • Срок за неговото погасяване: до 30 дни
  • Да сте избрали компания за бързи кредити, като това може да направите отново чрез интернет, където да изберете най-изгодните условия за бърз заем, които е подходящ за вашите цели

След като сте уточнили по-горната информация е нужно да посетите сайта на избраната компания и подадете информация за срока и размера на желания от вас бърз кредит до заплата. Нужно е да предоставите и информацията от своята лична карта, тъй като именно тя се използва за справка в Националния кредитен регистър, където се съхранява вашето кредитно досие и на база неговата изрядност вие получите или не исканите пари на заем.

След подаването на заявката до 20 минути с вас ще се свърже кредитен инспектор на компанията-кредитор и ще ви уведоми дали сте одобрен за отпускането на бърз заем без лихва. Ако отговорът е да, то можете да получите парите си по сметката към вашата дебитна или кредитна карта и те да бъдат на ваше разположение в рамките на няколко минути.

Все пак би било подвеждащо да не споменем, че ако не сте били клиент на избраната компания преди (ако сте бил във физически офис, това често се отразява и ви отчитат като лоялен клиент) ще се наложи да посетите офис на институцията или неин оторизиран партньор, където да потвърдите своята самоличност с личната си карта, като това предпазва обикновения гражданин от злоупотреби с личните му данни.

За повече информация посетете сайта за бързи кредити: https://www.creditorio.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *