Лубрикант – правилна употреба

By | March 30, 2020

Истината е, че в миналото хората са изпитвали не са говорили за секс козметиката и аксесоарите, които са били предлагани на пазара. много голяма част от обществото у нас, а и по целия свят е считало този вид творения за мръсни, пошли и нещо, което действа неблагоприятно върху съзнанието и психиката на хората. Разбира се, това е свръх грешно твърдение и ние твърдо заставаме зад думите си.

Замисляйки се върху въпроса, то всеки от вас ще достигне до заключението, че секс аксесоарите, както и всички онези лубриканти, служещи за овлажняване интимните зони, както и секс играчките, използвани при мастурбация, са изключително ценни за хората, които се стремят към това да опознават нови върховни усещания.

В тази статия не ще се опитваме да ви убеждаваме да харесвате повече или по-малко лубрикантите, както и целия набор секс играчки, появили се на пазара. Нашата цел не се състои в това да променяме вашата гледна точка и да ви караме да вярвате в нещо, което вие не приемате за нормално. Ние ще споделим всичко онова, което успяхме да научим за лубриканти и как правилно да ги използвате, така че да не си навлечете някакви сериозни неприятности, свързани с гъбични инфекции, вагинални инфекции и прочие. Ще оставим вие сами да решите дали се нуждаете от подобно средство.

Ако ли все пак размислите и сте склонни да пробвате нещо ново и различно, с цел разнообразяването на връзката с партньора ви, например, то предложението ни е да посетите онлайн магазина Sexo.bg, където сме сигурни, че ще попаднете на изключително богат асортимент, включващ какви ли не лубриканти, било то на водна, силиконова или растителна основа.

Вярваме, че ще можете да изберете точно онова средство, от което се нуждаете. За да бъде инвестицията ви оправдана и да не съжалявате в бъдеще за направената покупка, то предлагаме ви да се посъветвате с обслужващия персонал, който е в готовност да ви консултира по всяко едно време.

Интимни лубриканти

Секс шоп с ниски цени онлайн https://sexo.bg/

Какво трябва да знаем при самото използване на лубриканта, след като вече сме го закупили

След като вече сте се сдобили с вашия лубрикант, то следва да научите как правилно да го използвате, така че да не се натъкнете на неприятни вагинални инфекции. Ще вмъкнем, че използването на този продукт по време на секс съвсем не е задължително, но помага твърде много и сега ще разберете какво точно имаме предвид.

Вероятно сте чували, че има твърде много жени, които по една или друга причина страдат от липса на достатъчно овлажняване в областта на вагината. Това, може и да не ви звучи като сериозен проблем,  но всъщност е твърде неприятно по време на секс. Обикновено дамите, които страдат от липса на овлажняване, не са склонни да изпитат най-върховните удоволствия, до които е възможно човек да се докосне.

Ние обаче ги съветваме да преминат към използването на лубрикант и да сложат край на този неприятен и грозен сценарии, забраняващ им да се насладят да интимните моменти с партньора си.

Що се отнася до самото използване, то тук е моментът да вмъкнем, че лубрикантите на маслена основа не бива да се използват в комбинация с презерватив, поради простата причина, че латексът е възможно да се разгради и по този начин предпазното средство да изгуби ефективността си.

Вярваме, че нашите съвети ще са ви полезни и много скоро ще вкусите от върховната наслада, з която единствено сте чували, благодарение на лубрикантите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *