Category Archives: Интимно

За усмивката през бременността

Бременността безспорно е един чудесен период за жената. Той е свързан с много хубави емоции, но и притеснения и дискомфорт. Ако ви налегнат мрачни мисли или започне да ви тежи, потърсете хубавата страна на нещата и се усмихнете. Вашето спокойствие и щастие, означава спокойствие и щастие и за бебето ви. Ако ви се гади сутрин… Read More »

5 съвета за ефективен стриптийз

Ако искате да направите хубав стриптийз на любимия си е желателно да се запознаете с тайните на този еротичен танц. В днешната ми статия, ще ви предложа пет съвета, с които да шашнете интимната си половинка, като ефекта е гарантиран. 1. Изберете сутиен с презрамки, който да повдига бюста, но без да е пълен с… Read More »

Колко често го правите?

Всеки обича да се отпусне в прегръдките на любимия човек след тежък работен ден. Едни предпочитат сексът да бъде по 3 пъти седмично, а други постигат такъв резултат за ден. Всеки според възможностите си, както се казва. Основният въпрос е има ли рецепта за честотата на интимните ви отношения или всичко се случва, според ситуацията.… Read More »