Category Archives: Красота

Растения, от които се правят наистина ефикасни хапчета за отслабване

Природата ни дава всичко необходимо, за да бъдем здрави, стройни и щастливи. Красивите гледки и приятният климат са предпоставка за щастие. Храната, която природата ни дава, ни прави силни, енергични и здрави. Човекът е този, превърнал храната в отрова, затова напълняването се смята за изцяло човешко дело. За щастие, природата отново ни идва на помощ,… Read More »

Жените обичат обувки, а специалистите…жени

Майсторите по мода, моден дизайн, а също така и по психология през последните години са обърнали сериозно внимание на това какви обувки обичат да носят дамите и господата. Те са стигнали до някой интересни заключения относно това какви дамски обувки носят представителките на нежния пол и респективно какъв е техният характер, като това важи и… Read More »

Колко е важно да живеем с цветята

Света, който познаваме, е свят изпълнен с технологии, срокове, конкуренция, засилено ниво на стрес. Всичко това може да окаже изключително лошо въздействие върху човешката физика и психика. Винаги трябва да се стараем да се предпазваме от негативното влияние на заобикалящата ни среда, колкото и трудно да е това понякога. Един от най-лесните и ефективни начини… Read More »

Модни обещания 2016

Нашите съвети за вашите обещания на тема мода продължават. Купете си хубаво и качествено палто Цяла зима това е дрехата, която повечето околни виждат. Тя трябва да ни е удобна, да е топла и достатъчно красива, за да я обличате с удоволствие. Експерименти и пак експерименти Обичате ли да носите гащеризони? Не? Никога не сте… Read More »

По-добрата опция за пазаруване

Едно от любимите неща на всяка жена е пазаруването на дрехи, обувки и всякакви глезотии, които ги правят щастливи. Голяма част от жените прекарват повечето си време из молове, бутикови магазини и различни вериги магазини, където пазаруват нонстоп. От няколко години насам, обаче се появи нова възможност за пазаруване и те се нарича „онлайн пазаруване“.… Read More »

Как да преборите косопада?

Днес съм в настроение и ще ви открехна на някои тънкости при борбата срещу косопад. В случай, че някоя колежка почувства отдръпване или пък оредяване на косата, не трябва да изпада в паника, а кротко и тихо да консултира ситуацията със специалист. Има много причини за опадане на косата, като сред най-честите са стрес и… Read More »

Актуални прически с преси за коса

Тази статия е насочена към дамската половина от обществото, която копнее за актуални прически благодарение на преса за коса. Със съдействието на последната вие може да да навивате и усуквате прическата си без никакви затруднения. Ефектните прически с преси за коса включват още направата на масури и страхотни кичури. Всичко зависи от конкретната техника, която… Read More »

Български обувки Martini – моята марка

  Martini са българска марка обувки от естествена кожа, която навлиза с все по-голяма сила на българския и международен обувен пазар. Фирмата предлага богато разнообразие от модели, цветове и размери на своите клиенти. Акцентът в колекцията на Martini е насочено към строгата индивидуалност съобразена с последните модни тенденции в световен мащаб. Качеството на българските обувки… Read More »

Здрава съпротива срещу бръчки

Бръчките са един от най-големите проблеми за нежната половина от човечеството. За щастие съществува козметика, която се бори оказва здрава съпротива, на кожния проблем и подобрява самочувствието ви. Коензимът Q10 и хиалуроновата киселина са основните съставки борещи белезите на времето, а в допълнение ще споменем за ретинола, антиоксидантите и растителните стволови клетки в съвременните кремове,… Read More »

Трите най-важни уреда за всяка жена

Жените винаги са били много суетни и взискателни щом става дума за външния им вид. Не е тайна за никой мъж, че жените много често купуват какви ли не ненужни уреди. Ето и някои от тях без които ние жените не можем. Епилаторът е един важен женски уред, който много жени използват за да поддържат… Read More »