Category Archives: Услуги

Ипотечен кредит за клиенти без постоянно местоживеене в страната

Банките знаят добре какво се случва в държавата. Има много българи, които притежават жилище тук, но са принудени да живеят и работят в чужбина, откъдето са основните им доходи. За банките такива българи са добри клиенти. Те няма да им откажат ипотечен кредит, защото знаят, че той може да бъде изплащан. Ипотечен кредит за клиенти… Read More »

За отговор на вашите въпроси – бизнес консултант

Предприемачът решава много проблеми. По същество той се различава от хората, които предпочитат топли и стабилни работни места. Поради факта, че трябва да се работи много, въпроси и проблеми възникват постоянно. Поставете се на мястото на предприемача, ако още не сте предприемач, и осъзнайте неотложността на проблема. Кой може да даде квалифициран отговор на въпроса на бизнесмена?

Основните услуги на мобилния ключар

Ако притежавате ключ, вероятно знаете това тревожно усещане, което ви обзема, когато осъзнаете, че сте го загубили. Независимо дали става въпрос за вашия дом, офис или кола, ужасът, който ви завладява, никога не е приятен. В тези моменти мобилният ключар може да бъде вашият рицар в блестяща броня, който прави деня ви по-хубав. Дори ако… Read More »

За подходящия домоуправител и неговите задължения

За да се направи правилния избор на домоуправител е необходимо собствениците на жилища в многожилищна сграда да са запознати с изискванията на закона за етажната собственост, с основните задължения на всеки един от тях и на управителя, който те трябва да изберат. Изборът се случва на общо събрание на собствениците и обсъждане на всяко едно… Read More »

Тази неотложна смяна на щрангове

Да, с тази неотложна смяна на щрангове няма как да се разминем. Проблемите в старите кооперации стават все по-сложни и няма как да се отлага повече смяната на хоризонталните и вертикални тръби от абонатната станция до последния етаж във входа. Това са тръбопроводи правени през седемдесетте и по-ранни години. Можем да сме доволни, че ни… Read More »

Инвестицията за отпушване на канали е важна

Всяко семейство желае приятна и комфортна обстановка в собственото жилище, но това се постига с постоянни грижи. За чистотата в дома не е достатъчно да се почисти праха, да се съберат разхвърлените играчки на децата. Особено отговорно трябва да е отношението към канализационната система, защото с нея са свързани най-важните за нормалния живот помещения –… Read More »

Да си решим проблема – безлихвен заем до заплата

Празниците са добър повод да се срещнем с приятели, да прекараме щастливи мигови със семейството. Поводите често са свързани със заделяне на определена сума, която надвишава наличните средства. В този случай се налага да се потърсят допълнителни суми, за което може да ползаваме услугите на някоя небанкова институция. В последните годинини тези институции улесняват достъпа до пари на заем. Особено привлекателни са тези заеми, които могат да се получат срещу заплата. Има фирми, които предлагат безлихвен заем до заплата.

Зимата и конвектори Adax

Студените дни могат и да са много приятни, ако вече сте избрали най-подходящия за вас начин за отоплени. Разбира се, няма нищо по-романтично навън да вее и натрупва сняг, а вие да сте пред камината с дърва. Не всеки може да си позволи тази романтика. Ако живеете в голяма жилищна сграда, където няма и централно… Read More »

Плати за смяна на щрангове и спечели спокойствие

Не малко хора се питат дали има смисъл от ремонта по смяна на щрангове. За тях специално написахме тази статия, в която даваме отговори на най-често задаваните потребителски въпроси относно подмяната на хоризонтални и вертикални тръби. Но нека не ви губим времето с празни приказки, а да погледнем защо този тип ВиК услуги са най-търсените… Read More »