Category Archives: IT & Internet

Избор на геймърски компютър до 2400лв.

Покупката на геймърски компютър с бюджет до 2400лв ще Ви донесе незабравими моменти прекарани в игри, защото Вие ще може да играете най-новите и популярни игри без да се притеснявате от лаг. В тази статия ще споделим с вас една примерна конфигурация на геймърски компютър, който безспорно ще отговори на вашите нужди и ще влезе… Read More »

Лаптоп за дома или офиса – Toshiba Satellite C55-A-127

Независимо дали си търсите лаптоп, с който да работите, или пък такъв, на който да играете игри и да се ровите в глобалната мрежа, моделът на Toshiba е подходящ за Вас. Той е от серията Satellite, а точният модел е C55-A-127. Сами може да прецените колко търсен и добър е този лаптоп, като Ви кажа,… Read More »

Dell Inspiron 5537 – подходящ за бизнес, игри, забавление

Макари да не е много редно да смесвате служебните с личните неща, и работата със забавлението, когато става дума за компютър, малко хора могат да си позволят да си вземат един за работа, друг за игри, и трети за сърфиране в интернет, и забавление. И в такива случаи, искаме или не, трябва да си изберем… Read More »

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Навярно трябва да живеете в пещера за да не сте срещали фразата “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”. За тези от вас, които не живеят в пещера, но все още се чудят за какво става въпрос ще обесня 🙂 В началото на месец юни тази година, една фирма, която се занимава с продажба и… Read More »