Category Archives: Обща категория

Детско спално бельо с картинки

Това което е като постоянен тренд в търсенето и предлагането на спално бельо за деца, е свързано с образите върху самите завивки. За децата е много по-вълнуващо да имат в своите легла спално бельо, което е украсено с любимите им образи от анимации, приказки, компютърни игри, филми за деца и т.н. В този текст ще… Read More »

4 функционални неща които да следвате при избора на санитарен фаянс

Банята и тоалетната не са помещения, които показвате на всеки, но това не значи, че трябва да с лека ръка да ги обзавеждате. Още повече съвременните стандарти за обзавеждане на баня са доста завишени от самите производители на санитарен фаянс и това задължава потребителите да подходят отговорно при избора. Ето 4 неща, свързани с функционалността… Read More »

Декоративни стенни панели

Ако се чудите как да добавите усещане за дърво към декора на вашата баня, помислете за ламперия. Този пост ще ви представи начините, по които този стил на облицовка, може да бъде инсталиран във вашата баня.

4 вида плочки за баня – плочки от различен материал за вашия проект

Банята като едно от най-важните помещения в дома от гледна точка на естетика и сигурност, се нуждае от най-добрите решения за обзавеждане с настилка и облицовка. Елегантност, стил, здравина, присъствие, цвят, всичко това са естетически фактори, които влияят на интериора, а те се постигат най-вече чрез правилният подбор на плочките за баня. Ето 4 най-разпространени… Read More »

Боядисване на банята

В наши дни човек няма извинение да се задоволява с посредствена баня. В наши дни това жизнено важно пространството във всяка къща или търговска сграда се радва на  стилна тема и очарователен декор. Всяка година цветните тенденции се променят според настроенията в световната модна индустрия. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни, когато избирате цвета на… Read More »

Златен цвят в банята – аксесоари за безкраен лукс в интериора

Златистата цветова текстура, позлатените повърхности, златният цвят на един от най-ценните метали на планетата задава в банята безкраен лукс, класа и неподражаем стил. С една уловка – всичко трябва да бъде много добре съчетано.

Баня в средиземноморски стил

Тъй като обхваща толкова много страни, култури и епохи, средиземноморският стил е доста обширен. Има, обаче, някои елементи от този стил на дизайна, които могат да бъдат обобщени. Те са оцелели през вековете поради тяхната гъвкавост, комфорт и привлекателност.

Ремонта на стълбите в дома

Въпреки, че мнозина мислят, че да се онагледи ремонта на стълбището чрез конкретни стъпки е трудна задача, всъщност това не е така. Ако не сте убедени, прочетете следната публикация, за да придобиете основни насоки за тяхното поправяне.

Спално бельо: Избор на цвят и материя

След като човек прекарва една трета от живота си в спалнята, няма как да не се съгласим, че уютът и красотата на това помещение са от голямо значение. Стилно обзаведената и модерна спалня в наши дни не е лукс, а необходимост. Приятната обстановка допринася за по-лесно отпускане и релаксация, а това е изключително важно за… Read More »