За усмивката през бременността

Бременността безспорно е един чудесен период за жената. Той е свързан с много хубави емоции, но и притеснения и дискомфорт.

Ако ви налегнат мрачни мисли или започне да ви тежи, потърсете хубавата страна на нещата и се усмихнете. Вашето спокойствие и щастие, означава спокойствие и щастие и за бебето ви.

Ако ви се гади сутрин или ви се вие свят, това вероятно е причинено от ранните симптоми на бременността, след преминаването във втория триместър, те ще изчезнат и ще се наслаждавате спокойно на състоянието си.
бременност
Ако ви се яде сладолед или шоколад, похапнете си. Сега е моментът да се поглезите, без да прекалявате разбира се. Здравословното хранене ще гарантира вашето и на детето ви добро състояние, но това не означава, че не можете да си позволите малко глезотийки.

Не се лишавайте от нещата, които обичате да правите, просто ги съобразете със състоянието си. Ако ви се танцува, направете го. Изберете по-бавни ритми, които ще ви разтоварят и ще бъдат безопасни за вас. Ако до сега сте тичали в парка, сега се разходете. Ако сте плували, направете го. Бременността не означава ограничения.

Ако ви се допуши, помислете как никотиновият дим влиза в утробата ви и причинява болка на детето ви, това ще ви откаже веднага. Вместо чаша алкохол, направете си фреш от плодове, богат на витамини и минерали, който ще ви освежи и тонизира.

Избягвайте хора с избухлив характер, които причиняват скандали и разпри. Обкръжете се от усмихнати и положителни приятели, майки с деца. Те ще ви заредят, вместо да ви изсмучат.

Наслаждавайте се на всяка една секунда от бременността си и не позволявайте нищо и никого да я помрачи.

Още интересни статии в блогът на Боботик

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *