За мен

teodora spasovaПривет и от мен. Това е първият ми личен блог и много се вълнувам, че ще имам възможността да споделям лични теми в него.

Като всеки млад човек ежедневието ми е много динамично и напрегнато и това ме провокира да създам място където да мога да споделям лични теми и събития, които се случват в ежедневието ми.

Имам много различни хобита, които ме карат да се отпусна и релаксирам. Едно от тях е киното. Обожавам да гледам интересни филми. Падам си по трилърите и криминалните поредици.

Отделям доста време за срещи с приятели, които ме зареждат с много положителна енергия. С тях организираме различни срещи на различни места. Много често ходим на излет в планината, което е другото ми хоби.

Пътуването в различни точки на света е едно от най-любимите ми занимания. Обожавам да разучавам културата на други страни. Винаги си взимам по някой сувенир, който е характерен за съответната страна.

Надявам се, че ще ви бъде интересно да следите блога ми. Ще се постарая да ви представя всичко, което ме вълнува по начин който ще бъде интересен и на вас.

Винаги съм отворена към идеи и теми по които мога да ви бъда полезна с мнението си. Ще очаквам да се свържете с мен ако има тема, която бихте искали да разисквам в личния си блог.