Здрава съпротива срещу бръчки

бръчкиБръчките са един от най-големите проблеми за нежната половина от човечеството. За щастие съществува козметика, която се бори оказва здрава съпротива, на кожния проблем и подобрява самочувствието ви. Коензимът Q10 и хиалуроновата киселина са основните съставки борещи белезите на времето, а в допълнение ще споменем за ретинола, антиоксидантите и растителните стволови клетки в съвременните кремове, лосиони и прочие препарати.

Препоръчвам използването на козметика с максимално съдържание на витамините C и E, които играят важна роля за кожата ви. Всяко скъпо масло или крем притежава тези два компонента, така че забравете за намаленията и китайските измислици на пазара, а се ориентирайте към големите и известни компании.

Бръчките се появяват предимно при жени в напреднала възраст, но това не значи, че младите са застраховани от тях. Стресовите фактори за кожата, като рязка промяна на времето, прекалена употреба на козметични пособия и не на последно място проблемите вкъщи или на работното място влияят негативно на визията ви.

Поради гореизложените причини предпочитам, да се консултирам с дерматолог, който най-точно, да опише моментното ми състояние и начините за излизане от кризата с лицето ми. Пиша всички тези работи, защото се грижа за външния си вид и обичам да изглеждам добре.

Ретинолът познат като витамин А за изграждането на равномерен тен и блокиране на разграждащите колагена ензими. Стволовите клетки в различните екстракти подсилват съпротивителните сили на вашата и кожа и респективно помагат срещу бръчки.

Внимателно подбирайте продуктите за лице и се съобразете с цената и произхода им. Не експериментирайте с лицето, ако искате младостта да остане за по-дълъг период.

Последно, ще ви посъветвам към повече натурална поддръжка на лицевата част и ограничение на мазилата, пудрите и гримовете. Жени сме, но това не ни дава право, да пренебрегваме опасностите от химията дебнещи във всеки един момент. Повярвайте ми рецептата свеж въздух, верен партньор и здрава храна, прави истински чудеса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *