Модни обещания – Любопитно!

By | February 10, 2021

modni-obeshtaniqНашите съвети за вашите обещания на тема мода продължават.

Купете си хубаво и качествено палто

Цяла зима това е дрехата, която повечето околни виждат. Тя трябва да ни е удобна, да е топла и достатъчно красива, за да я обличате с удоволствие.

Експерименти и пак експерименти

Обичате ли да носите гащеризони? Не? Никога не сте обличали? Ами крайно време е. Не, не става дума да носите дреха, която не ви харесва или не се чувствате удобно, а да пробвате.

Следващият път, когато отидете на пазар, просто вземете някой подходящ модел и изпробвайте. Кой знае, може пък да се харесате.

Ретро стил

Тази година ще бъдат актуални модели, които са били на върха на модата през 70-те години. Сега е времето да оползотворите дрехите на майка си или пък да се разровите из магазините за дрехи втора употреба.

Може да се спрете на дреха или пък на аксесоар.

Купете си ново бельо

Поглезете се с нещо хубаво, качествено и разбира се, удобно. Може да става дума за модел, който само вие и половинката ви ще видите, или пък за такъв, който ще носите в ежедневието си, но нека е нещо стилно.

Ако се спрете на нещо, което не може да вземете в повечето разцветки на тоалетите си, нашият съвет е да се спрете на телесното. То подхожда на абсолютно всеки цвят, а под блузки от шифон е напълно незабележим.

Обичайте дрехите си

Купувате ги с трудно изработени пари, отделяте доста време, за да ги подберете, а в следващия момент се озовават наблъскани в гардероба или пък на топка върху някой стол. Крайно неуважение!

Грижейки се дрехите ви да бъдат добре поддържани – подходящи перилни препарати, гладене, закачалки, химическо чистене и т.н., вие всъщност проявявате внимание към себе си.

Какво по-хубаво да отворите добре заредения си гардероб и да намерите бързо и лесно това, което търсите – пълно удоволствие.

Повече на http://ddrom.net/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *