Asics спортен клин – 4 причини защо да си го купите

By | March 26, 2021

Спорта е особено интересна човешка активност. Почитаната като добродетел още в древна Атина, спортуването, се вярва, води до усъвършенстване на телесното, а то като носител на духовното, уравновесява баланса между двете и прави едното по-близко до другото.

За това е и от огромно значение човек да полага максимални усилия по усъвършенстване на своето тяло, не защото модата или списанията ни казват така, а защото спорта е здраве за душата. Но, като динамична активност, спорта крие доста рискове от нараняване, за щастие има производители като Asics, които създават спортни клинове за бягане със защита и подкрепа.

Спортни клинове за жени Asics

Искате да спортува активно и ефикасно? Желаете да изглеждате добре докато го правите? Значи имате нужда от дизайнерски спортен клин със специални зони на подкрепа на основните мускулни групи от Asics.

Отвежда потта от кожата

Спортните клинове са създадени не само, да минимизират триенето и съпротивлението, но и също така да отвеждат потта от тялото без да водят до спарване. Дишането на кожата по време на активност й позволява да отразява топлотата и да освобождава натрупаният термален потенциал – а това се отразява позитивно на кожата, органите и мускулите.

Дава нужната подвижност

Клиновете на марки като Asics се славят със своето качество на изработка и материал. Издръжливостта на даден артикул е пряко свързана с вложените материали и технологиите на изработка, като крайна кулминация е в по-ефикасното спортуване без нуждата от честа подмяна на скъпи клинове.

Подкрепя мускулите и предотвратява травми

Разстеженията при спортистите са доста често срещани, особени при силовите кардио тренировки, които изискват сериозна координация и правилна форма през цялото време. Това не винаги е възможно, а това може да доведе до прекомерно натоварване на конкретни мускулни групи, а това травма.

Клиновете на Asics в PrimeGear.bg са специално създадени с допълнителна подплата и защита за тези конкретни зони, които се задействат при най-голямата активност.

Подкрепянето на тези мускули води до по-висока стабилност дори при претоварване, а това намалява шансове за травми.

Покупката издържа по-дълго време

Да, реално полу-професионалните клинове не са нещо, което купувате всеки ден, най-вече заради тяхната цена. А когато инвестирате в подобна екипировка е добре тази инвестицияв да ви служи добре и то дълго време, със сигурност по-дълго от 1 сезон.

Подобно качество получавате, когато пазарувате от онлайн магазина на PrimeGear.bg един от основните доставчици на спортно оборудване и екипировка в България.

Доверете се на професионалното отношение, изтънчен дизайн и ефикасност и инвестирайте средствата си в нещо, което е създадено да ви служи добре при всякакви условия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *