Category Archives: Интимно

Ултра модерни и привлекателни в спалнята

Еротичното бельо е необходим елемент от гардероба на всяка жена, която иска да се чувства обичана и желана. Това е много специален вид облекло за ексклузивни случаи. Съблазнителното, вълнуващо, разкриващо секси бельо може да превърне скучната семейна вечер в нощ на романтична любов.   Както казват експертите, дрехите не трябва да обличат жена, а напротив,… Read More »

Лубрикант – правилна употреба

Истината е, че в миналото хората са изпитвали не са говорили за секс козметиката и аксесоарите, които са били предлагани на пазара. много голяма част от обществото у нас, а и по целия свят е считало този вид творения за мръсни, пошли и нещо, което действа неблагоприятно върху съзнанието и психиката на хората. Разбира се,… Read More »

За тонуса на мъжа и жената – упражнения на Кегел

Известнкият гинеколог Кегел е разработил система от упражнения, чиято цел е да се подобри мускулатурата в интимната област на мъжа и жената. Практикуването на упражненията на Кегел предават еластичност на мускулите на таза, допринасят за лечението на хемороиди, освен това подобряват възрастовите изменения, водещи до незадържане на урина. Упражненията на Кегел помагат да се отстранят… Read More »

За усмивката през бременността

Бременността безспорно е един чудесен период за жената. Той е свързан с много хубави емоции, но и притеснения и дискомфорт. Ако ви налегнат мрачни мисли или започне да ви тежи, потърсете хубавата страна на нещата и се усмихнете. Вашето спокойствие и щастие, означава спокойствие и щастие и за бебето ви. Ако ви се гади сутрин… Read More »

5 съвета за ефективен стриптийз

Ако искате да направите хубав стриптийз на любимия си е желателно да се запознаете с тайните на този еротичен танц. В днешната ми статия, ще ви предложа пет съвета, с които да шашнете интимната си половинка, като ефекта е гарантиран. 1. Изберете сутиен с презрамки, който да повдига бюста, но без да е пълен с… Read More »

Колко често го правите?

Всеки обича да се отпусне в прегръдките на любимия човек след тежък работен ден. Едни предпочитат сексът да бъде по 3 пъти седмично, а други постигат такъв резултат за ден. Всеки според възможностите си, както се казва. Основният въпрос е има ли рецепта за честотата на интимните ви отношения или всичко се случва, според ситуацията.… Read More »