Category Archives: Красота

7 трика за безупречно боядисана коса

Добре изглеждащата коса е част от желаната визия на всяка жена. Постигането на естествен и жив цвят не е толкова трудно, нито пък неговото запазване във времето. С помощта на AptekaMedea.bg научихме 7 малки трика, които ще ви позволят да засияете като холивудска звезда.

Здрава съпротива срещу бръчки

Бръчките са един от най-големите проблеми за нежната половина от човечеството. За щастие съществува козметика, която се бори оказва здрава съпротива, на кожния проблем и подобрява самочувствието ви. Коензимът Q10 и хиалуроновата киселина са основните съставки борещи белезите на времето, а в допълнение ще споменем за ретинола, антиоксидантите и растителните стволови клетки в съвременните кремове,… Read More »

Модни обещания – Любопитно!

Нашите съвети за вашите обещания на тема мода продължават. Купете си хубаво и качествено палто Цяла зима това е дрехата, която повечето околни виждат. Тя трябва да ни е удобна, да е топла и достатъчно красива, за да я обличате с удоволствие. Експерименти и пак експерименти Обичате ли да носите гащеризони? Не? Никога не сте… Read More »

Какво трябва да знаете за есенно–зимните ботуши, преди да ги прибавите към гардероба си

Есента е на прага ни и първите знаци за застудяване са вече факт. Кое е първото нещо, за което трябва да помислите, когато наближават студените месеци от годината? Това са обувките, разбира се! Вашите крака трябва задължително да бъдат защитени от неприятните атмосферни условия, които есента и зимата носят със себе си.

Растения, от които се правят наистина ефикасни хапчета за отслабване

Природата ни дава всичко необходимо, за да бъдем здрави, стройни и щастливи. Красивите гледки и приятният климат са предпоставка за щастие. Храната, която природата ни дава, ни прави силни, енергични и здрави. Човекът е този, превърнал храната в отрова, затова напълняването се смята за изцяло човешко дело. За щастие, природата отново ни идва на помощ,… Read More »

Жените обичат обувки, а специалистите…жени

Майсторите по мода, моден дизайн, а също така и по психология през последните години са обърнали сериозно внимание на това какви обувки обичат да носят дамите и господата. Те са стигнали до някой интересни заключения относно това какви дамски обувки носят представителките на нежния пол и респективно какъв е техният характер, като това важи и… Read More »

Колко е важно да живеем с цветята

Света, който познаваме, е свят изпълнен с технологии, срокове, конкуренция, засилено ниво на стрес. Всичко това може да окаже изключително лошо въздействие върху човешката физика и психика. Винаги трябва да се стараем да се предпазваме от негативното влияние на заобикалящата ни среда, колкото и трудно да е това понякога. Един от най-лесните и ефективни начини… Read More »

По-добрата опция за пазаруване

Едно от любимите неща на всяка жена е пазаруването на дрехи, обувки и всякакви глезотии, които ги правят щастливи. Голяма част от жените прекарват повечето си време из молове, бутикови магазини и различни вериги магазини, където пазаруват нонстоп. От няколко години насам, обаче се появи нова възможност за пазаруване и те се нарича „онлайн пазаруване“.… Read More »

Как да преборите косопада?

Днес съм в настроение и ще ви открехна на някои тънкости при борбата срещу косопад. В случай, че някоя колежка почувства отдръпване или пък оредяване на косата, не трябва да изпада в паника, а кротко и тихо да консултира ситуацията със специалист. Има много причини за опадане на косата, като сред най-честите са стрес и… Read More »

Актуални прически с преси за коса

Тази статия е насочена към дамската половина от обществото, която копнее за актуални прически благодарение на преса за коса. Със съдействието на последната вие може да да навивате и усуквате прическата си без никакви затруднения. Ефектните прически с преси за коса включват още направата на масури и страхотни кичури. Всичко зависи от конкретната техника, която… Read More »