Category Archives: Съвети

Каква маса да си изберем?

Керамична маса. Този изкуствен материал, много подобен на мрамора, е съставен от смес от неорганични материали. За да се получи завършена повърхност, плотът се остъклява и запечатва. С най-съвременната технология керамичните плотове ви дават най-доброто от двата свята, предлагайки красотата на мраморните плотове, които изискват малко поддръжка. Керамиката е много здрава и устойчива на разливи,… Read More »

7 трика за безупречно боядисана коса

Добре изглеждащата коса е част от желаната визия на всяка жена. Постигането на естествен и жив цвят не е толкова трудно, нито пък неговото запазване във времето. С помощта на AptekaMedea.bg научихме 7 малки трика, които ще ви позволят да засияете като холивудска звезда.

Кои неща трябва да съобразим при избора на детско килимче за игра?

Килимът в детската стая не е просто допълнение или акцент, а необходимост. Когато детето прави първите си стъпки, те трябва да бъдат по топла повърхност. Също така, детското килимче за игра ще омекоти паданията и ще направи безопасна среда за игра. Ако пък детето вече е ученик, то ще го предразположи за началото на учебния… Read More »

Безопасност в банята – съвети за по-сигурни мокри помещения

Безопасността на дома е изключително важна, особено, когато има малки деца или възрастни хора, банята и другите мокри помещения са местата с най-голям риск за подхлъзване. Само в София, на година 12 хиляди души претърпяват злополуки свързани с подхлъзване в баня или кухня –един от най-големите отговорници за това са гладките мокри плочки за баня.

Съвети за търсене на работа

Отчаяни, хората, останали без работа са склонни да се съгласят на всяка една оферта, дори и ако заплатата е нищожно ниска. Но дали това е правилният подход при търсене на работа? Едва ли е добър вариант да изберете тези фирми, които ви предлагат заплата, по-ниска от средната за страната. Ако направите подобен компромис и се… Read More »

Няколко причини да отидете в гората още днес

Разходка в гората, подобрява цялостно здравето на човек Разходка в гората или дори разходка в градски парк ще ви даде много положителни емоции. Ако в големите градове нямаше такива природни островчета, тогава вероятно бихме се побъркали отдавна. И положителните ефекти на гората не свършват с подобряване на кръвното налягане и здравето на сърцето. Препоръчваме нощувка… Read More »

Пътна помощ съветва не претоварвайте автомобила си!

Внимавайте да не превишите препоръчаното максимално натоварване за вашето превозно средство и вашите гуми (максималното натоварване е посочено отстрани на гумите). Ако гумата е била повредена отстрани, тя трябва да се изхвърли. Не забравяйте, че продължителното шофиране на пробито колело може сериозно да повреди страничните стени на вашата гума. Заложете на професионалното обслужване на нашата… Read More »

Важни правила за експлоатация на ортопедични матраци

Ако обмисляте покупката на ортопедичен матрак, ето какво е най-важното, което трябва да знаете за тези модели. Ортопедичният матрак трябва да се поставя само на твърда и плоска основа. При модерните легла тя е изработена от ламели или масивни шперплатови листове. Матракът се поставя директно върху тази основа. Вътрешните размери на леглото и матрака трябва… Read More »

За какво служи любовната история преди сватбата?

Всички младоженци разбират защо е необходима фотосесия в деня на сватбата им, но възникват много въпроси относно фотосесията „Любовна история“ преди сватбата. „Любовна история“ е кратка фоторазходка преди сватбената фотосесия ???? Как да изберем най-добрият сватбен фотограф в София! Снимането може да се извършва на открито, сред природата, в студиото или в интериора – всичко… Read More »

Какво да правите през почивните дни, ако сте сами?

Променете външния си вид и социалния кръг Когато живеете години по един алгоритъм, тогава картината на света се размива и радостта от всеки изживян ден си отива. Психолозите установиха, че дори дрехите могат напълно да променят отношението и поведението ни. Например, ако помолите човек да облече бяло палто, той автоматично ще извърши възложената работа по-внимателно.… Read More »