Category Archives: IT & Internet

Как да изберем първия си лаптоп?

Има хора, които.въпреки модните тенденции и технологичните иновации, са силно привързани към домашния си компютър и вярват, че той е най-удобната машина, която може да съществува. В забързаното ни ежедневие обаче, често се налага да работим извън къщи, на път или дори в парка, или кафенето, а десктоп машините далеч не са приспособени за това.… Read More »

Реклама във Фейсбук от Beshared

Успехът на една реклама във Фейсбук се измерва с конверсиите. Това е коефициент, който дава реална представа за броя на посетители в определен сайт, извършващи абонамент, покупка, регистрация, теглене на софтуер и др. Специалист по реклама във Фейсбук от Beshared споделя ключови подходи, с които може многократно да се подобри рекламата в социалната мрежа.

Бърз заем до заплата само срещу лична карта от Creditorio.eu

Бързи пари на заем без лихва до 1500лв.  за срок до 30 дни! Щом сте попаднали на тази статия, то вероятно се нуждаете от пари на заем и се чудите как да намерите такива по-най-бързия, най-лесния и най-изгоден начин за вас. Достатъчно е, че сте в интернет, за да ви подскажем, че точно бърз заем… Read More »

Избор на геймърски компютър до 2400лв.

Покупката на геймърски компютър с бюджет до 2400лв ще Ви донесе незабравими моменти прекарани в игри, защото Вие ще може да играете най-новите и популярни игри без да се притеснявате от лаг. В тази статия ще споделим с вас една примерна конфигурация на геймърски компютър, който безспорно ще отговори на вашите нужди и ще влезе… Read More »

Лаптоп за дома или офиса – Toshiba Satellite C55-A-127

Независимо дали си търсите лаптоп, с който да работите, или пък такъв, на който да играете игри и да се ровите в глобалната мрежа, моделът на Toshiba е подходящ за Вас. Той е от серията Satellite, а точният модел е C55-A-127. Сами може да прецените колко търсен и добър е този лаптоп, като Ви кажа,… Read More »

Dell Inspiron 5537 – подходящ за бизнес, игри, забавление

Макари да не е много редно да смесвате служебните с личните неща, и работата със забавлението, когато става дума за компютър, малко хора могат да си позволят да си вземат един за работа, друг за игри, и трети за сърфиране в интернет, и забавление. И в такива случаи, искаме или не, трябва да си изберем… Read More »

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Навярно трябва да живеете в пещера за да не сте срещали фразата “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”. За тези от вас, които не живеят в пещера, но все още се чудят за какво става въпрос ще обесня 🙂 В началото на месец юни тази година, една фирма, която се занимава с продажба и… Read More »