Category Archives: Обща категория

Как да изберем маса за хранене?

Избор на маса за хранене: полезни съвети и основни критерии Когато започнете преустройството на дома, обърнете внимание на мебелите, които ще ви заобикалят. Вероятно ще се нуждаете от холни маси с мека мебел, тоалетка с тапициран стол в спалнята, маса за хранене с трапезни столове и бюро с офис стол в домашния офис. Очевидно по-голямата… Read More »

Планинският въздух на Родопите

Истинското богатство идва от Бога и природата, чистият въздух, прекрасната храна и билки. Горите и горските обитатели. Това е само част от това, което можете да откриете в къща за гости в село Триград, Западните Родопи. Заповядайте при нас за да можете да вкусите от прекрасните ни домашно приготвени ястия и да се насладите на… Read More »

Интересното от топ факти за дървеници

Съществуват някои интересни факти за дървениците, една част от тях днес сме приготвили и за вас. Запознайте се с топ класацията от любопитни факти за дървеници, заимствани от www.preventa.bg: Факт 1. На Земята има огромен брой и видове дървеници. Те наброяват, около 40 000! От тях около 800 се срещат в Русия, а най-северният вид… Read More »

Учените са открили интересни неща за хлебарките

Първите хлебарки се появяват на Земята преди около 235 милиона години, още преди появата на динозаврите. Това се казва в статия на учени в списанието Molecular Biology and Evolution. В хода на изследванията се оказа, че хлебарки са се появили на суперконтинента Пангея, преди да се раздели на Лавразия и Гондвана. Ако търсите специалисти за… Read More »

Златна роза 24 карата – подарък за рожден ден

Коя е най-важната лична дата през годината за всеки човек? Без съмнение това е рожденият ден. Днес съществува традиция да отбелязваме деня на раждането си по специален начин, като празничен ден. Този ден е повод за близки и приятели изразят радостта си, че присъстваме в живота им. Денят се отбелязва с подаръци и благопожелания. Подаръците… Read More »

Как Bet365 се превръща в един от водещите букмейкъри

За някои от нас залагането е хоби и допълнителен източник на така нужните ни адреналин и спортна тръпка. За други обаче, залагането на футболни резултати с времето се е превърнало в основен източник на финансови средства или с други думи – професия.

Сравнение на бързи кредити преди избор

Съвременният кредитен пазар е залят от небанкови дружества предлагащи бързо мини финансиране. Всички те предлагат бързи кредити при различни условия, изисквания и това предполага, че на заемоискателите няма да им е толкова лесно да изберат бързо. В този смисъл балансът се нарушава и бързият заем, няма да бъде толкова бърз просто защото на потребителите може… Read More »

6 съвета преди да си купите хладилник

Изборът на хладилник не е шега работа, така че има за какво да се погрижите преди да платите „на касата”. Ето 6 съвета на вашето внимание, които се надяваме да ви бъдат от полза при закупуването на нов хладилник за дома.

Как да работите по-лесно с пералнята

Как да работите по-лесно с пералнятаПералнята е сложен домакински уред, който изисква познание, за да може да изперете напълно ефективно дрехите поставени в него. Основните функции на пералнята лесно се научават. Те се базират на стандартните цикли на пране в едно домакинство – памучно пране, синтетични дрехи, бельо и т.н. Редом с това обаче, новите… Read More »

Как да ремонтираме дома – с изпълнител или сами?

Как да ремонтираме дома – с изпълнител или сами? Както решите да купите къща, е добре да си дадете сметка колко труд ще ви е необходим, за да обновите и колко усилия ще ви се превърне в дом. Освен, ако не сте закупили новопостроени жилища, трябва да имате няколко възможности за настаняване на дома. Така… Read More »